dirty

dirty

Furcsa dolog az álom.

Linkblog

Szerzők

a kedves norvég család

2007.08.18. - Dirty Szólj hozzá!

Épp hazafelé tartottunk a bátyámmal egy hosszú műszak után a patkányfarmról. Fáradtan ültünk mindketten a síliften, ami felvitt a Bringebaerstylteoy utcába, amikor megláttuk ezt a kedves norvég családot. Egyből rabul ejtettek. Na nem a szépségükkel, harmóniájukkal vagy humorukkal, hanem egy kalasnyikovval. Hetekig tartottak egy szinte üres szobában, ahol csak egy tévé volt: reggel a Duna tv történelmi műsorait, ebédidőben norvég komédiát, felirat nélkül, este pedig egy-egy Billy Zane filmet kellett kötelező jelleggel megnéznünk.

A legrosszabb az egészben a bizonytalanság volt: nem tudtam mit akarnak velünk. A harmadik hét végén megkérdeztem, és készségesen elárulták (talán előbb is megkérdezhettem volna), hogy meg fognak főzni, a bálnapörkölt mellé dísznek teszik az agyunkat, csak előbb fel kell hízlalni, ezért kaptuk a sok szellemi táplálékot.

A bejegyzés trackback címe:

https://dirty.blog.hu/api/trackback/id/tr81143272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása